Startkit för badrum

startpaket badrum

De viktigaste badrumstillbehören

Vissa saker förväntar man sig att de ska finnas i ett badrum, medan andra prylar kanske inte alltid är särskilt självklara – särskilt inte om man flyttar hemifrån. Det är en konst att veta exakt vad som behövs i hemmets alla rum, och det är därför vi har tagit fram flera flytta hemifrån startkit som denna. På denna sida har vi samlat olika typer av badrumstillbehör och inredning för badrum så att du enkelt ska kunna klicka hem just det du saknar i din nya bostad.

Badrummet är en plats som ofta glöms bort i skuggan av hemmets andra rum som de flesta tycker är roligare att inreda, men vi är här för att ändra på detta!

Dusch & bad

Utöver för att använda toaletten är badrummet en plats för att njuta av en varm dusch eller ett härligt bubbelbad. Därför gäller det att du har duschdraperi, en duschhylla och ett duschmunstycke för att kunna nyttja badrummet fullt ut.

Badrumstextilier

Efter ett varmt bad eller en härlig dusch vill man torka sig ren med en mjuk och fluffig handduk. Se till att du har handdukar för kropp, händer, gäster och för att torka upp på golvet. Bland badrumstextilier ingår även badrockar och badrumsmattor.

Badrumstillbehör

Till den här kategorin hör tandborstshållare, tvålpumpar, sminkspeglar och mycket, mycket mer. Det är de små detaljerna som gör det stora komplett. En vacker tvålpump på handfatet ihop med en grön växt kan lyfta ett helt badrum!

Våra badrumsfavoriter

Duschdraperi från Åhléns

Rymlig tvättkorg från Åhléns

Stilren tvålpump från Granit

Toalettborste från Åhléns

Duschhylla från Lagerhaus