Flytta hemifrån inflyttningspresent

flytta hemifrån present

Konsten att välja present

Det kan vara klurigt att veta vad man ska köpa till någon i flytta hemifrån present. Här har vi samlat olika förslag i varierande prisklasser som vi vet uppskattas när man precis flyttat hemifrån. En inflyttningspresent till första lägenheten kan vara stort, smått, roligt eller praktiskt. Bara fantasin sätter gränsen! Vad som däremot är säkert är att en flytta hemifrån present utan tvekan kommer uppskattas av den som får ta emot den. Kanske är det något praktiskt som en elvisp, eller kanske ett flytta hemifrån set? Det mesta går faktiskt att ge bort i present till någon som precis flyttat hemifrån. Scrolla igenom vår samling av presenttips för nyinflyttade och inspireras!

Praktiska inflyttningspresenter

Vårt betyg
4/5
Vårt betyg
5/5
Vårt betyg
4.5/5
När man precis flyttat hemifrån är det med största sannolikhet relativt tomt i köket och bland verktygen. Med andra ord är en praktisk present bland de mest uppskattade för den nyinflyttade. En praktisk inflyttningspresent är med andra ord perfekt för den som skaffat lägenhet. Det kan vara allt från en hammare till en uppsättning köksredskap – alltså sådant som inte är särskilt kul att själv bekosta. För personen som flyttat hemifrån ligger prioriteten ofta i att köpa större möbler och inredning, medan accessoarerna och verktygen kommer allt efter som. En present som däremot aldrig skadar är en riktigt bra skruvdragare. Det är ett perfekt verktyg att ha till hands redan från start eftersom monteringen av många möbler blir betyfligt lättare då.

Personliga inflyttningspresenter

Något som brukar uppskattas extra mycket är när inflyttningspresenten är personlig. Alltså att det ligger en djupare tanke bakom köpet. Det kan till exempel vara ett förstorat och inramat fotografi av dig och personen som flyttat, eller en matkasse fylld av goda delikatesser som du vet att personen gillar.