Startkit för sovrum

sovrum startkit

Det viktigaste för sovrummet

En skön säng med en snygg gavel och härliga sängkläder är svårslaget. Sovrummet är dock så mycket mer än enbart ett ställe att vila ut på. Det är ett rum där du kan släppa fri din kreativitet och inreda exakt så som du vill och känner för eftersom det är just ditt egna rum. 

Dekorera med en ljusslinga, ett par fina gröna växter, eller varför inte en rustik byrå från second hand? Här har vi samlat olika kategorier av inredning och accessoarer du behöver i ditt sovrum – och för att göra det ännu bättre har vi även listat våra absoluta favoritprodukter. En praktisk startkitsguide för sovrummet helt enkelt! Se alla våra flytta hemifrån set här.

Täcken & kuddar

En säng är inte komplett utan fluffigt täcke och mjuka kuddar att luta huvudet på. Hur vi vill ha våra täcken och kuddar skiljer sig från person till person – vilken kuddtyp är du?

Lakan

Finns det något bättre än att glida in under täcket på ett krispigt nytvättat lakan? Unna dig ett par riktigt schyssta lakan till din första lägenhet!

Överkast

För att skydda sängkläderna mot smuts krävs det ett snyggt och praktiskt sängöverkast. Med ett överkast kan du använda sängen som soffa när du har gäster över.